جابجایی و حمل اثاثیه و بارهای خود تا داخل هواپیما اطلاعی ندارند . امروزه تقریبا تمامی فرودگاه های بزرگ جهان از سیستمهای مدرن و پیچیده ای برای انجام امور حمل و نقل بار و اثاثیه مسافران استفاده می نمایند. اهمیت زمانی انتقال بار و اثاثیه مسافران به داخل هواپیما و هزینه های متداول در بخش هندلینگ بار فرودگاه ها باعث شده که بخش هندلینگ بار فرودگاه ها، سرمایه گذاری قابل توجهی در این بخش نموده و از سیستم های پیشرفته برای انجام امور مربوط به حمل و نقل بار و اثاثیه مسافران، استفاده نمایند. از سوی دیگر با توجه به مسائل مربوط به امنیت پروازها و اهمیت این موضوع، راه اندازی و به کارگیری سیستم های الکترونیکی و اتوماتیک پیشرفته به منظور شناسایی و کنترل بار مسافران و جلوگیری از تهدیدات احتمالی، امری الزامی و اجتناب ناپذیر است. سیستم های هندلینگ بار فرودگاهی (BHS) پیشرفته ای که در فرودگاه های بزرگ و مطرح جهان به کار گرفته می شوند، حدود 30 درصد از محوطه ترمینال فرودگاه را اشغال می کنند و در فرودگاه های کوچکتر که عملیات پروازی کمتری را در اختیار دارند و عملیات هندلینگ بار فرودگاهی به صورت نیمه اتوماتیک به طور مستقیم از بخش کنترل و بررسی به محل بارگیری هواپیما حمل می گردند، این سیستم ها حدود 15 درصد از محوطه ترمینال را اشغال می نمایند. سیستم هندلینگ فرودگاهی را نمی توان به صورت یک سیستم مجزا و جدا از دیگر بخشهای فرودگاهی تصور کرد چرا که این سیستم با تمامی فرآیند ها و عملیات فرودگاهی نظیر بخش کنترل ، جابجایی، عملیات رمپ و دیگر بخشهای فرودگاه ارتباط مستقیم و مداوم دارد. بنابراین ، این سیستم باید قابلیتها و ویژگیهای لازم برای همکاری با دیگر بخشهای فرودگاهی را دارا باشد . از آنجایی که بخشهای مختلف سیستم های هندلینگ بار فرودگاهی نظیر نقاله حمل چمدانها در محوطه ترمینال یا در محوطه رمپ باید با شکلی خاص طراحی و نصب گردد و زوایای این نوار حامل باید به طور دقیق و کامل مورد توجه قرار گیرند. از سویی نیز باید محل مناسب و کافی برای نصب بخشهای مختلف سیستم BHS اختصاص داده شود. با توجه به ویژگی های خاص سیستم های BHS از نظر فضای مورد نیاز جهت نصب ، طراحی ساختمان ترمینالهای فرودگاه باید به گونه ای باشد که با طراحی فنی سیستم های BHS هماهنگی داشته باشد و بتوان به راحتی این سیستم را در جایی که به این منظور در ساختمان ترمینال پیش بینی شده است، نصب و راه اندازی نمود. به این منظور گروهی متشکل از مهندسان معماری و مهندسان BHS باید به منظور طراحی ساختمان ترمینال فرودگاه با یکدیگر همکاری نموده و طرح ایده آل برای ساختمان ترمینال فرودگاه را با در نظر گرفتن فضای مناسب برای نصب BHS، ارائه نمایند. اختلافات احتمالی موجود بین طراحی فضای مورد نیاز برای نصب سیستم و فضای در نظر گرفته شده در محوطه ترمینال ، از بین می رود. در صورت نیاز به انجام تعمیرات در سیستم BHS ، معماری ترمینال به گونه ای انجام گرفته است که دسترسی لازم به بخشهای مختلف سیستم به منظور رفع عیب و انجام تعمیرات به سادگی امکانپذیر است.
گروه هوانوردی آریانا با راه اندازی اولین سیستم یکپارچه خدمات حمل بار مسافر در ایران مه منظور مدیریت و جابجایی مسافران در فرودگاه توانسته بهترین خدمت سانی را در پروازهای داخلی ایجاد نماید و در تلاش است این سیستم را در کلیه فرودگاهای داخلی ایجاد نماید .
مرکز خدمات هوانوردی سیمرغ تلاش خواهد کرد تا بالاترین ارزش افزوده برای همکاران، ذینفعان ، کاربران خود در صنعت هوانوردی از طریق توسعه و هوشمند سازی بازارهای هوانوردی داخلی و خارجی و با استفاده از تکنولوژیهای پیشرفته و مدرن عملیاتی تحقق یافته و با ارائه برترین خدمات هوانوردی به کاربران خود شعار "مدرن و هوشمند در هوانوردی تجارت کنید" را تحقق بخشیم. اعتماد ما به کارکنان خود به عنوان ارزشمندترین دارایی مجموعه بوده و شبکه اجرایی مرکز خدمات هوانوردی سیمرغ را در ایجاد رضایت مجموعه های هوانوردی و کاربران سرآمدی میان شرکتهای فناوری در زمینه هوانوردی کشور یاری نموده است و با بهبود مستمر برای فعالیتهای خود در صنعت هوانوردی بر اساس استاندارد های جهانی را سرلوحه امور خود قرار داده ایم.ما در تلاش هستیم بهترین خدمات را به شرکتهای هواپیمایی ،مجموعه های هوانوردی ، فرودگاهها و مراکز آموزشی هوانوردی ارائه نماییم
شما می توانید برای کسب اطلاعات بیشتر، مشاوره و یا دریافت خدمات به صورت تلفنی از طریق مسیر های ارتباطی زیر با ما در ارتباط باشید.
ارتباط با پشتیبانی مرکز خدمات هوانوردی سیمرغ
آدرس: | ایران تهران شهرک اکباتان فاز یک بلوار شهید نفیسی ساختمان ایرسا طبقه پنجم واحد 10 | |
تلفن: | 2191010209(98)+ | |
موبایل: | 9227170721(98)+ | |
ایمیل: | این آدرس ایمیل توسط spambots حفاظت می شود. برای دیدن شما نیاز به جاوا اسکریپت دارید |